rendezvényszervezés

A Natúr-Életmód Tanya meghatározott időközönként egy-egy nagyobb, saját rendezésű eseménnyel várja vendégeit. Ezek az események a főbb ünnepnapokhoz köthetők, mint a Húsvét és a Mikulás nap. A „húsvéti barkácsoláson” a résztvevők húsvéti dekorációkat barkácsolhatnak, majd a szülők, nagyszülők a gyerekekkel az udvaron húsvéti játékokat játszhatnak (tojás kereső játék…). Az állatok simogatása és a szamaragolás nagyon közkedvelt programok ekkor.

A „mikulás nap” december 5.-én kerül megrendezésre. Az erdőből lovasszánon érkező Mikulás, ajándékokkal, teával, süteménnyel, állatsimogatóval, a Natúr-Életmód Tanya adta havas környezetében várja a gyerekeket, szüleiket és hozzátartozóikat. Az ajándékosztás utáni közös éneklés és teázás nagy sikert szokott aratni a gyerekek körében.

A Natúr-Életmód Tanya populáris rendezvénye a „Boszorkány-találkozó”. A legenda szerint mindig április 30.-án gyűltek össze a boszorkányok. Ezt a tradíciót megtartva minden évben beöltözött boszorkányok találkoznak a Natú-Életmód Tanyán, hogy egy szórakoztató, kulturális programot követően éjfélkor egy máglya körül táncoljanak és a férfiakat ketrecekbe zárva szórakoztassák magukat. Ez a rendezvény már különböző helyszíneken került megrendezésre és idővel országos szintű hírnévre tett szert. A Natúr-Életmód Tanyán születésnapokat, évfordulókat, üléseket és megbeszéléseket is  szervezünk.